25 mars 2014

Tid att skriva

I somras började jag skriva på en roman, ett manus som blivit runt 210 sidor långt. Förra sommaren och hösten skrev jag riktigt mycket manustext och redigerade dessutom det mesta flera gånger om.

Det är kul att se hur allt växer fram även om jag har handlingen i huvudet. Men i vår har det gått mycket långsammare, som om jag behövt vila från fokuseringen jag levde med i månader, med ett skrivblock vid sängen för akuta skrivanfall när jag försökte somna om nätterna. Skrivklåda är kanske lite som restless legs...?

Den mörka vintern smittade av sig på inspirationen, antar jag, men nu ljusnar det igen. Det är bara lite lurigt att få tid till både bloggande och manusskrivande. Och oj, vad fokus det tar från romanen att blogga varje dag!

I morgon har jag bloggat 30 dagar i sträck. Kanske börjar jag blogga mindre ofta från och med torsdag och nöjer mig med #Blogg30 i stället för att köra hela vägen mot #Blogg100.
Men fortsätta blogga ska jag. Många ministories, för det gillar jag. Och någorlunda ofta. Jag har nog ingen läsare som märker skillnaden, kanske ingen läsare över huvud taget.

Hej! Hej!

Var det där ett eko?

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.