26 mars 2014

Vår tid är nu

I kväll skulle jag skriva en mininovell som inleds med "Jag smet in i trapphuset just som dörren höll på att stängas efter kvinnan med den röda kappan."

Men efter att ha varit fullt koncentrerad och djupt nedsjunken hela dagen i driftinstruktioner för hur operatörer ska göra när de förbereder, startar, eldar i och stoppar en kraftpanna, följt av uppdateringar av konstföreningens hemsida med en dragningslista samt en del rumsteringar i tvättstugan med mera på hemmafronten, bestämmer jag mig härmed för att vänta med den där mininovellen. Särskilt som jag tänkte betala räkningar nu också. Och jag hade planerat att sätta mig och ge medial vägledning via mail i kväll, men någon måste ju hämta tvätten. Även om strumpor är ökända för att vandra iväg av sig själva just när de haft med tvättstugor att göra, tror jag inte de orkar bära påslakanen och allt annat på vägen, eller ens hitta hem.

Ja, ja... det är åtminstone vår. Vår tid nu. Eller? :=)

Kvinnan har hängt upp sin röda kappa någonstans där jag inte får syn på den, men jag fortsätter lura på berättelsen och presenterar resultatet en annan kväll.

Nu har jag bloggat dagligen i 30 dagar, men framöver blir det bara när andan spontant faller på, bestämde jag just. Förhoppningsvis ganska ofta ändå. :=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.