1 mars 2014

Vårkänslor

I dag inleds utmaningen #Blogg100 med flera hundra deltagare, och det ska bli kul att börja läsa bloggar igen. Det var som om bloggosfären kom av sig när alla gled in på Facebook för några år sedan, men nu hoppas jag att den långsamt men säkert ska återuppstå. Facebookflödet är ju unikt för var och en, men det känns ändå som om det drar mer och mer åt länkar och bild/textcitat.

Sedan någon vecka sjunger koltrastarna för fulla muggar i Göteborg och jag har tänkt på Dexter, teveserien om blodspårsanalytikern vid Miamipolisen som dessutom är seriemördare. Inte för att jag vill mörda koltrastarna, utan för det skarpare och vitare ljuset som också börjar komma tillbaka. Gott! Jag och en kompis kanske letar upp ett mysigt område i Frankrike där vi kan cykla, promenera, koppla av och smaka goda viner under några dagar när solen stiger högre, och jag välkomnar tips på den fronten. Inte för att jag tror att någon läser här överhuvudtaget, men jag kanske hittar något om det under #Blogg100? :-)

3 kommentarer:

  1. Jag befinner mig för närvarande i Borås och här är det då inte minsta tillstymmelse till vårväder. Idag har det snöat rikligt... Dock brukar ju Göteborg alltid vara lite före. Det känns som om årstiderna börjar vid kusterna. :)

    SvaraRadera
  2. Jag ska läsa hos dig. :) Ska uppdatera mina länkar under veckan.

    SvaraRadera
  3. Johanna, nu har det varit grått här igen och även lite kallare, men jag är så glad för ljuset. Och fågelkvittret. :-) Åsa, jag följer Zyrenna också. Får se hur det går här med bloggandet, men hoppas kunna hålla igång det.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.